Auto huren in Bonaire!

Nogmaals welkom en bedankt voor het bezoeken van onze TTopless Car Rental-website. Voor uw geweldige vakantie wilt u natuurlijk een geweldig auto huren in bonaire. Wij willen u daarom een Audi TT cabrio aanbieden, met een unieke aanpassing om de ultieme ervaring voor het duikkoppel te creëren.

TTopless rent a car kwam tot leven omdat er geen alternatieven waren voor de pick-up truck of de reguliere hatchback of sedan op het eiland Bonaire. Een auto die een sensatie creëert wanneer je op de boulevard langs de kust rijdt op weg naar een restaurant met de top naar beneden en je je speciaal voelt tijdens je vakantie. Daarom hebben we besloten om de Audi TT te introduceren. Een converteerbare sportwagen. Omdat Bonaire een duikparadijs is, moesten we ook een manier bedenken om de duiktoeristen tegemoet te komen. Zo kwamen we met het idee om een ​​deksel op de achterkant van het voertuig te maken die de duikers perfect kunnen helpen.

auto-huren-in-bonaire

Direct persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons!

BEL DIRECT
WHATSAPP
auto-huren-in-bonaire

Direct persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons!

BEL DIRECT
WHATSAPP

Onze Partners

Iedere partner draagt op zijn eigen manier bij aan ons platform en gezamenlijk stellen ze ons in staat om ons platform en onze dienstverlening op een professionele en toegankelijke manier vorm te geven.

Klaar om jouw vakantie nóg geweldiger te maken?

Reserveer een Audi TT