Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (8 stemmen)
Jon Jon heeft geschreven op mei 3, 2019 om 10:27 am:
Wat een prachtig website hebben jullie zeg,, met wie kan ik contact opnemen voor zo een website??
... Wissel deze metabox.
Jim Jim uit Nootdorp heeft geschreven op maart 13, 2019 om 9:07 am:
Wat een feestje als je tijdens je vakantie in je favorieTTe auto kan rondtoeren over je favorieTTe eiland 😎 Super goed concept met die pick-up achterklep zodat je je duikflessen of andere spullen makkelijk mee kan nemen. Het huren bij All Seasons Apartments verliep ook erg makkelijk zeker ook door de leuk mensen daar. Gaan we de volgende keer zeker weer doen!
... Wissel deze metabox.
Hans Hans heeft geschreven op oktober 1, 2018 om 10:30 pm:
Wat een prachtig concept. Als ik ooit weer een auto ga huren op Bonaire weet ik jullie te vinden!
... Wissel deze metabox.
Jan ten Cate Jan ten Cate uit Hoofddorp heeft geschreven op september 16, 2018 om 8:16 am:
We zijn net terug uit Bonaire. Waar we genoten hebben van een heerlijke vakantie. Via All Seasons kregen we de mogelijkheid om een Audi TT te huren. Was voor ons de 1e keer om te cruisen in zo'n fantastische auto. Open kap, petje op, zonnebrand op de armen aangebracht en gaan. (Was helaas vergeten mijn nek in te smeren-klein tipje) We hebben 7 dagen rondgereden, en het ultieme gevoel van vrijheid en genieten volledig over ons heen laten komen.
... Wissel deze metabox.
Glen Glen uit Laakdal (BE) heeft geschreven op augustus 19, 2018 om 7:24 pm:
Op de laatse dag van een duikvankantie mag je natuurlijk niet meer duiken. De TT'jes voor All-Seasons stonden me al de hele tijd uit te dagen. Dus effe langs bij Jan en Inge op de bureau een sleutel halen en kreeg er een bijhorende TT-pet op men bol. Cool. Zondebril op, dak open, en heel het eiland rondgetoerd. De auto doet het prima op deze wegen en de dash vind ik 1 van de mooiste die audi gemaakt heeft. Past perfect bij het rijgedrag en roadstergevoel.
... Wissel deze metabox.
Rebelle Rebelle heeft geschreven op augustus 19, 2018 om 10:02 am:
Ontzettend lieve mensen en perfecte service. Werden opgewacht bij het vliegveld, want 2 grote koffers in de achterbak werd toch wat krap. Frank is achter ons aangereden met de koffers tot aan ons appartement en ons op dag van vertrek ook weer keurig opgehaald! Ik had mijn oude TT cabrio ingewisseld in NL voor een nieuwere versie en die hebben we op Bonaire 10 dagen kunnen gebruiken. In mijn eigen vertrouwde autootje het eiland ontdekken, dat is echt uniek! De klep die is aangepast is perfect als je op een rustige plek wilt gaan stoppen om een duik te nemen of even de lunch te benuttigen met prachtig uitzicht! Ook de service om auto te ruilen voor het park is geweldig! De autos werden voor ons appartement omgewisseld zodat we het prachtige park konden gaan verkennen. Met de TT is dat geen aanrader, is ruig terrein, maar met een SUV goed te doen en zeker een must! Bedankt voor alle goede zorgen! Wij komem zeker een keer terug!
... Wissel deze metabox.
Leo en Adi Posdijk Leo en Adi Posdijk uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op augustus 19, 2018 om 9:50 am:
Wat een genot om in een Audi TT cabrio op Bonaire te rijden! Wij gaan vaak naar Bonaire om te duiken, maar met zo,n TT toeren is zeker zo leuk! We werden keurig verwelkomd op het vliegveld en konden de TT gelijk meenemen. De service was allemaal dik in orde. Komende winter gaan wij weer een weekje naar Bonaire, en dan staat er weer een TT paraat voor ons!
... Wissel deze metabox.
Rob van Mastrigt Rob van Mastrigt uit ‘s-Gravenhagr heeft geschreven op augustus 19, 2018 om 9:50 am:
What an experience and how romantic. Cruising, snorkling, diving, wining & sundown dining... Real TTopLess Sensation driving our similar Roadster on Bonaire... Coming up soon again, where DJ XLR will spin again lovely Beach Vibes...
... Wissel deze metabox.
auto-huren-in-bonaire

Direct persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons!

BEL DIRECT
WHATSAPP
auto-huren-in-bonaire

Direct persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons!

BEL DIRECT
WHATSAPP

Klaar om jouw vakantie nóg geweldiger te maken?

Reserveer een Audi TT

Klaar om jouw vakantie nóg geweldiger te maken?

Reserveer een Audi TT
Audi TT Specialist
VIP Diving Bonaire
Audi TT Specialist
VIP Diving Bonaire