Stinapa-car-rental-ttopless

De bijdrage: Een druppel in de oceaan…

De zee rond Bonaire en Klein Bonaire – het Bonaire National Marine Park (BNMP) – wordt beschermd en beheerd door STINAPA. Het Marine Park omringt het hele eiland van het hoogwatermerkteken tot de diepte van 60 meter (200 voet). Alle activiteiten in het Bonaire National Marine Park zijn onderhevig aan betaling, inclusief SCUBA-duiken en andere wateractiviteiten. Betaling kan worden gedaan bij alle duikwinkels, het VVV-kantoor in Kralendijk, alle STINAPA-kantoren of de activiteitenbalie van de meeste hotels.

LEES MEER
auto-huren-in-bonaire

Direct persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons!

BEL DIRECT
WHATSAPP
Stinapa-logo-bonaire

“Washington Slagbaai National Park is het eerste natuurreservaat van de Nederlandse Antillen. Een natuurreservaat van 5.643 hectare in het noordwesten van het eiland opgericht in 1969.

LEES MEER

“Bonaire herbergt een breed scala aan ecosystemen en talloze planten en dieren met een speciale instandhoudingsbelang.”

LEES MEER

“STINAPA Bonaire heeft natuur- en milieueducatie als een van zijn hoofdprioriteiten omdat kinderen gedurende hun eerste levensjaren een gevoel van respect en zorg voor de natuurlijke omgeving moeten ontwikkelen, of het risico lopen nooit dergelijke attitudes te ontwikkelen. ”

LEES MEER

“Bonaire heeft een lange geschiedenis van het behoud van de zee. Het begon met de bescherming van schildpadden in 1961, het verbod op speervissen in 1971 en bescherming tegen koraal, dood of levend, in 1975.”

LEES MEER